RÖVIDEN

JÓTÁLLÁS ÖSSZEGEZVE

Inspirációnk

A bútorokra vonatkozóan a jótállási és egyéb szokásos jogi információk pontos részletezését a gombra kattintva fogod megtalálni.

Varázslattal

A bútorokra vonatkozóan a jótállási, kellék- és termékszavatossági információk pontos részletezését a gombra kattintva fogod megtalálni.

GYÁRTÓI JÓTÁLLÁS

Az AVALON BÚTOR tündérek (munkatársak) segítenek az oldalon látható és forgalmazott bútorok jótállását érvényesíteni a gyártónál. 

Amennyiben jótállási hibát észlelsz, az alábbi tündérlépték szerint tudsz haladni:

  • Írj nekünk az info@avalonbutor.hu e-mail címünkre!
  • Meséld el részletesen nekünk a felmerült, esetlegesen észlelt hibát/hibákat és arra kérünk, küldj nekünk fényképet is csatolva, hogy könnyebben megtekinthessük.
  • Amint megérkezik a rendszerünkbe leveled, visszaigazoljuk, hogy megérkezett a leveled és hamarosan érdemben is visszajelzünk neked.
  • Az észlelteket a gyártóval egyeztetjük és visszajelzünk írásban vagy telefonon a várható javítással vagy pótlással kapcsolatban, amely egyes esetekben 1-5 hétig tarthat, mely természetesen függ a termék hibájától és egyéb tényezőktől is, de mindenképpen egyeztetünk veled erről is.

JÓTÁLLÁS RÖVIDEN

Az általunk forgalmazott bútorokra jótállási idő 1 -3 év összeghatártól függően, amelyet átvételétől tudsz számolni. 

A jótállási igény a jótállás időtartama alatt érvényesíthető, a jótállás időtartama a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint:

10 000 forintot alatti, de azt meg nem haladó eladási ár esetén 1 év,

10 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év,

250 000 forint eladási ár felett 3 év.

A jótállási igényedet abban az esetben érvényesítheted felénk, ha minden csomagolási tartozéka, darabja a termékeknek rendelkezésére áll hiánytalanul és megköszönjük, ha a vonatkozó számla számát jelzed felénk a könnyebb beazonosíthatóság miatt.

Ha a termék sérülten érkezik vissza hozzánk, vagy tartozékai hiányosak, akkor azt külön díjazással tudjuk javítani és ennek megfelelően érvényesíthető a jótállás is.

FUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

Azaz az oldalon forgalmazott bútorokra a rendeltetésszerű használatból eredő hibákért tudunk felelősséget vállalni, mint például:

  • egyedi termék esetén tervezésből, méretezésből eredő hibák,

  • gyártási hibák, melyek bizonyíthatók is,
  • egyéb tartozékhibák, csavarhiány, csavar menetének hibája stb.