Jótállás röviden

A termékekre vonatkozóan a jótállásra, kellékszavatosságra és a termékszavatosságra vonatkozó jogok érvényesíthetők, melyek pontos részletezését az alábbi linkeken fogod megtalálni:Gyártói garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a gyártók biztosítják a jótállást a AVALON BÚTOR webshop munkatársainak közreműködésével!

Amennyiben jótállási hibát észlelsz, az alábbi lépésekkel tudod érvényesíteni azt.

  • Írj nekünk az info@avalonbutor.hu e-mail címünkre!
  • Részletesen mutasd be a felmerült, esetlegesen észlelt hibát/hibákat és arra kérünk, küldj nekünk fényképet is csatolva, hogy könnyebben megtekinthessük.
  • Amint megérkezik a rendszerünkbe leveled, visszaigazoljuk a beérkezést és kivizsgáljuk az ügyet.
  • Az észlelteket a gyártóval egyeztetjük és visszajelzünk írásban vagy telefonon a várható javítást vagy pótlást illetően. A javítás, pótlás egyes esetekben 1-6 hétig terjedhet, mely természetesen függ a termék hibájától és egyéb tényezőktől is, de mindenképpen egyeztetünk veled erről is.

Jótállás röviden

Az általunk forgalmazott termékekre a jótállási idő 1 év, azaz 12 hónap, amelyet átvételétől tudsz számolni.

A jótállási igény a jótállás időtartama alatt érvényesíthető, a jótállás időtartama a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint: 10 000 -100 000 forint közötti eladási ár esetén egy év,

A jótállási igényedet abban az esetben érvényesítheted felénk, ha minden csomagolási tartozéka, darabja a termékeknek rendelkezésére áll hiánytalanul és megköszönjük, ha a vonatkozó számla számát jelzed felénk a könnyebb beazonosíthatóság jegyében.

Ha a termék sérülten érkezik vissza hozzánk, vagy tartozékai hiányosan érkeznek, akkor azt külön díjazással tudjuk javítani és ennek megfelelően érvényesíthető a jótállás is.

Rendeltetésszerű használat

Az általunk forgalmazott termékek esetében csak a rendeltetésszerű használatból eredő hibákért tudunk felelősséget vállalni, mint

  • egyedi termék esetén tervezésből, méretezésből eredő hibák,
  • gyártási hibák, amely teljes mértékben bizonyíthatók,
  • egyéb tartozékhibák, mint pl. a küldött csavarral a menet miatt nem lehet becsavarni a terméket stb.