1–12 termék, összesen 21 db

Titania cipősszekrény lenyitható (S) polccal

33 500 Ft
A cipősszekrény, ahol megtalálod a saját helyed és imádni fogod a rendszerezést benne. Mintha kicsi cipős gardróbod lenne, ahol a cipőket a portol is távolabb tudod tartani.

Tabitha cipősszekrény ajtós (S)

31 500 Ft
Az előszobafalak alatt könnyen elhelyezhető ez a cipősszekrény, amelyre akár a táskádat is leteheted hazaérkezés után.

Titania cipősszekrény lenyitható széles (S)

33 500 Ft
A lenyitható ajtók a rendszerezésért felelnek és a könnyebb elhelyezhetőséget biztosítanak a cipőknek, a szélesebb kivitel pedig szélesebb cipők tárolását szolgálja.

Tabitha cipősszekrény ajtós (XS)

27 500 Ft
A kis cipősszekrény "ékszerdoboz" a csizmáidnak kedvezhet, hiszen a polc nélküli kivitelezés lehetővé teszi a magasabb szárú bokacsizmák elhelyezését benne.

Titania cipősszekrény lenyitható széles (XS)

29 500 Ft
Cipőket tároló szélesebb kivitelben a szélesebb formájú cipőknek vagy egyéb lábbelik részére.

Titania cipősszekrény lenyitható (M)

32 500 Ft
Lenyitható cipősszekrény a cipők tárolására és kis polc az egyéb dolgoknak, dekorációnak az előszobába vagy irodába.

Terence cipősszekrény (XL)

54 500 Ft
Az óriási mégis keskeny cipősszekrénynek hálás leszel, mikor több pár cipőt szeretnél gyorsan elrejteni a szűk előszobában. Sőt, legfelülre akár sálakat, sapkákat is be tudsz tenni, ha ritkábban használod.

Terence cipősszekrény (L)

44 500 Ft
Magasabb változatú cipősszekrény, amely családoknak is ideális választás. A cipőket "ajtónként" rendbe lehet elhelyezni és még a folyosókon, előszobában is marad hely, hiszen keskeny.

Terence cipősszekrény (M)

39 500 Ft
A keskeny cipősszekrény, ahová a család napi használatban lévő lábbelijeinek is lesz helye és még a papucsok is beférhetnek akár. Kifejezetten a szűkebb folyosókra lett megálmodva.

Terence cipősszekrény (S)

34 500 Ft
Keskeny cipősszekrény a szűkebb helyekre, hogy még több hely maradjon a közlekedésre a folyosón vagy az előszobafal alatt. A tetejére pedig apróságokat, dekorációt is bátran helyezhetsz.

Terence cipősszekrény (XS)

23 500 Ft
A cipősszekrény keskeny kivitelében cipőpárok tárolását is megoldhatod egyszerűen, a billenéssel kinyitva pedig gyorsan kezelheted a lábbelijeidet.

Tabitha cipősszekrény 2 ajtós

47 500 Ft
A cipősszekrény, ahová a cipőid, a család cipői mellett sálakat is el tudsz rakni fentre akár, cipőápoló spray-kel együtt, így több minden egyszerre lesz kéznél. Átláthatod a teljes cipőkollekciód, amit a szekrénybe elhelyeztél és még letisztult design-t is kapsz az előszobádba.