1–12 termék, összesen 13 db

Molly polc kockás fakkos

29 500 Ft

Ezzel a polccal elválaszthatod a teret, elhelyezheted a gyerekszobába a falhoz vagy elrendezheted benne a kis vászonfakkokat, hogy varázslatos legyen a szobád, irodád.

Meri polc (XS)

30 500 Ft
A keskenyebb kivitelezésű polc a 3 külön polcrésszel ideális kisebb mappák, dekorációk, kiegészítők részére. A magassága miatt akár komódok mellett is jól tud mutatni a nyitottsága és az átláthatósága.

Meri polc (XL)

45 500 Ft
Ha imádod a sok-sok polcot és a könyveidnek látványos helyet szeretnél, akkor itt a remek alkalom, megtaláltad az 5 polcos polc formájában. A szögletes kialakításának köszönhetően pedig imádni fogod a könyveiddel.

Molly polc (S)

35 500 Ft
A Molly polcot továbbfejlesztettük és még magasabbá varázsoltuk, hogy még több helyed legyen a szükséges tárgyaidnak és még varázslatosabban mutasson a faladon a szobában, irodában.

Molly polc (XS)

25 500 Ft
Az "S" formát ábrázoló polc varázslatosan néz ki az egyszínű falon és még a funkcióját is ellátja, vagyis dekort, könyveket is ráhelyezhetsz.

Meri polc (L)

44 500 Ft
A szögletes formájú kialakításnak köszönhetően varázslatos helyet kölcsönöz a könyveidnek, játékoknak vagy éppen a ruháknak a gardróbba.

Meri polc (S)

32 500 Ft
A szélesebb kivitelezésű polc a 3 külön polcrésszel ideális könyvek, mappák részére, de te döntöd el, hogy éppen mely kedvenceidet teszed a polcokra. A magassága miatt akár komódok mellett is jól tud mutatni a nyitottsága.

Miranda sarokpolc (XL)

31 500 Ft
A sarokpolc, ahol már 5 íves polcnak is helye van és megannyi könyvet, dekorációt vagy egyéb tárgyat el tudsz helyezni. Aprócska lába pedig biztosabb alátámasztást biztosít a szobában, irodában is.

Miranda sarokpolc (S)

31 500 Ft
A szabadon álló sarokpolc gyönyörű íves polckialakítást kapott, egy apró lábbal, hogy a formáját még inkább kihangsúlyozhassa. Könyveid, dísztárgyaid és dekor elemeid káprázatosan fognak mutatni rajta.

Marina polc (S) fiókos

25 500 Ft
Az egyediség mindenek felett! Különleges polcod lesz a 3 polcos állvány, kis fiókkal a rendszerezéshez és színkombinációkkal az egyediségedhez.

Marina polc (S)

23 500 Ft
A 3 polcos állványra virágokon, különféle futó növényeken kívül akár könyveket, dekorációt vagy egyéb tárgyat is elhelyezhetsz attől függően, hogy melyik helyiségben használod.

Marina polc (XS) fiókos

23 500 Ft
A polcok rendben és kiemelve tartják a kedvenc dekor szobrodat, növényedet vagy a táskádat érkezés után az előszobában. A fiók pedig mindig kéznél van, amikor a legszükségesebb dolgokért nyúlsz.