RÓLUNK

AVALON BÚTOR tündérmeséje

Inspirációnk

Mindig rabul ejtett minket a rajzfilmek csodálatos világa, ahol minden álom megvalósulhat és ahol a "Happy End" megszokott.

Varázslattal

A boldogsághoz hozzátettünk egy kis varázslatot az AVALON tündérek világából és láss csodát, megszületett az AVALON BÚTOR.

odaadással és alázattal

Otthonod, ahogyan megálmodtad...

A tündéri varázslatot átélheted otthon is, amikor hazaérsz és lehuppansz a foteledbe, ahogyan ránézel a kedvenc komódodra, aminek a tetején a mostanában olvasott kedvenc könyved helyezkedik el. Aztán kinyitod a komódot és kiveszed azt a kedvenc ruhádat, amiben mindig jó dolgok történnek veled. Elhiszed, hogy ez a nap még szebb is lehet, hogy a varázslat a filmeken túl is létezhet...

tündérekkel, igazi, családi történetekkel szinesítve

varázslatosan

Igen, egy ruhában is megannyi varázs rejlik és megannyi jó dolgot élhetsz át vele, általa..akkor a bútorodban is hasonlóképpen rejlik varázslat, csak egy kis tündérpor és szeretet szükséges hozzá, s máris szebb lehet minden, még a kevésbé ideális nap után is. A varázslat, a boldogság benned rejlik és a körülötted lévő, téged körülvevő tárgyakban, személyekben. Valahogy így képzeltük el az AVALON BÚTOR márkanevet és így szerettünk volna alkotni valami varázslatosat, ami a szokásoktól merőben eltérőbb lehet. 

ahol a bútornak is lelke van

kényelmesen és látványosan

A bútorod, a lakásod több puszta élettelen dolognál, megtöltheted megannyi varázslattal, élményekkel és szeretettel. A közel 30 éves bútoripari múlttal vezetőként, tapasztalattal a hátunk mögött még most is élmény az új bútor igazi fás illata, hiszen annyira friss gyártás, hogy szinte ropogós. Hiszen mesébe illő egy komód látványa, amelybe mindened elfér, amit elképzeltél és pont úgy, ahogyan elképzelted. Varázslatos, ugye?

AVALON BÚTORRÓL BŐVEBBEN

AVALON tündéreink azon szorgoskodnak, hogy megtaláld azt a bútort, ami illik hozzád, a lakásodhoz és az egyéniségedhez. Fontos ugyanakkor tudnod, hogy ezen varázslatos tündér világ az oldalunkon is el fog kísérni. A varázsajtók hipp-hopp most kinyílnak előtted...

100
bútor közül választhatsz
2019
alapítás éve
19
magyar vármegyébe szállíttatunk
19
különböző bútorlapszín