Tündérmesénk

AVALON BÚTOR INSPIRÁCIÓ

Mindig rabul ejtett minket a rajzfilmek csodálatos világa, ahol minden álom megvalósulhat és ahol a happy end megszokott. Ehhez hozzátettünk egy kis varázslatot az AVALON tündérek világából és láss csodát, megszületett az AVALON BÚTOR.

Otthonod megálmodtad

100% odaadás

Szeretnénk az otthonod tündérporral és szeretettel behinteni, hogy még jobban érezd magad a bőrödben és azt mondhasd a munkából vagy utazásból érkezve, hogy igen, HAZAÉRTEM. Tudjuk, hogy fontos ez neked és a családodnak, hiszen ott tudsz feltöltődni és az újabb reggeleket is vidáman kezdeni. Ha TE boldog vagy, mi is örülünk neked.

Varázslatosan

Egyszerűen azt éreztük, hogy elég már a negatív élményekből, a vegyes hírekből és legyen valami más, valami varázslatos, ahol a kéréseket lehet teljesíteni és meg lehet válaszolni. Alkotni vágyunk bútorokat, amelyek megszépíthetik a mindennapjaidat, amelyekre ha rápillantasz érzed a bennük rejlő varázslatos energiákat és feltöltenek.

A bútor több, mint…

Puszta élettelen tárgy, a bútornak varázsa van, lelket önt egy üres szobába, dekorációkkal díszíthető és hálás, ha pont olyan helyiségbe teszed, ahová éppen illő. A közel 30 éves bútoripari múlttal, tapasztalattal a hátunk mögött még most is élmény az új bútor igazi fás illata, hiszen annyira friss gyártás, hogy szinte ropogós. Gyönyörű a látványa egy komódnak, amelybe mindened elfér, amit elképzeltél. Varázslatos, ugye?

Rólunk bővebben

AVALON tündéreink készséggel állnak rendelkezésre, hogy megtaláld azt a bútort, ami illik hozzád, a szobádhoz és az egyéniségedhez. Fontos ugyanakkor tudnod, hogy ezen varázslatos tündér világ a weboldalon, a rendelésednél és az ügyfélszolgálatunknál is el fog kísérni. Lépj be a webshop varázsajtaján és kellemes kikapcsolódást kívánunk az oldalon!