Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Astra oszlopos virágtartó szett

41 500 Ft
A magas virágállványok megkönnyítik a rajta lévő virág öntözését és klasszikus formájának köszönhetően a kanapék, fotelek mögött is kellemes látványt nyújthatnak számodra és vendégeid számára.

Aurora piramis virágállvány

29 500 Ft
A piramis alakú, lépcsőszerű virágtartóra több növényt (kb. 7 virágot) is el tudsz helyezni egyszerre, mely könnyebbé teheti a virágok locsolását.

Ariel virágtartó (XL)

32 500 Ft
A virágállványra kb. 15 virágot tudsz elhelyezni, de lehetsz kreatívabb. A kisebb lépcsőfokokon elférhetnek különféle, színpompás növények is egymás mellett, fölött.

Ariel virágtartó (L)

29 500 Ft
A virágtartóra kb. 11 virágot tudsz elhelyezni és akár a szélesebb kaspóval rendelkező növényeknek is helyet biztosíthatsz a szögletes formájú lapoknak, lépcsőknek köszönhetően.

Ariel virágtartó (M)

25 500 Ft
A virágtartóra több növényt (kb. 11 virágot) is el tudsz helyezni egyszerre, felfelé haladva, amelyeket kényelmesen fogsz tudni még locsolni, gondozni is.

Ariel virágtartó (S)

20 500 Ft
Mindamellett, hogy a virágtartóra több virágot is el tudsz helyezni, a növényeid felfelé is növekedhetnek kényelmesebben. Az állványon kb. 8 kaspós növény fér el.

Astra oszlopos virágtartó (L)

15 500 Ft
A magas virágállvány megkönnyíti a rajta lévő virág öntözését és klasszikus formájának köszönhetően a kanapék, fotelek mögött is kellemes látványt nyújthat számodra és vendégeid számára.

Astra oszlopos virágtartó (M)

14 500 Ft
A közepes méretű virágtartón még jobban kiemelheted a kedvenc növényedet. A szögletes formája miatt egyszerűen ki tudod használni a szoba sarkokat is.

Astra oszlopos virágtartó (S)

13 500 Ft
A szögletes virágállvánnyal kiemelheted a legszebb növényedet vagy dísztárgyad is. A klasszikus formájának köszönhetően többfunkciós, így bármelyik helyiségbe jól mutathat.