Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Harry kávézóasztal szögletes polcos

39 500 Ft
Az asztalt elhelyezheted a nappaliba és egyéb helyiségekbe, a sok polcos kialakításának köszönhetően, bármikor rendet varázsolhatsz, minden kéznél lesz.

Sabrina sminkasztal (XL)

80 500 Ft
Apró, házi "tükörterem", ahol minden oldalt ellenőrizhetsz. A sminkasztal széles polcokkal és 2 külön fiókkal is rendelkezik, sőt a szék is jár hozzá.

Sabrina sminkasztal (L)

60 500 Ft
Nagyobb térben és helyen, a pipere dolgok is jobban elférhetnek. A tükör, a szék és a fiók is tartozéka a sminkasztalkának.

Sabrina sminkasztal (M)

50 500 Ft
Kis ékszerdoboz ez a sminkasztal, amit elhelyezhetsz sarokba, falhoz, a lényeg, hogy neked kényelmes legyen. Az asztalkát székkel együtt küldjük.

Sabrina sminkasztal (S)

48 500 Ft
Használd ki a szoba sarkát és szépülj a "saját világodban"! A fiók segíti a rendszerezést, a polcok megkönnyítik a tárolást és a szék kényelmet biztosít.

Harry kávézóasztal kör

23 500 Ft
Alacsony, kör alakú kis dohányzóasztal, amelyre azért lehet pakolni és dekorálni is tudod tetszés szerint, sőt görgőkkel mozgathatod a szobák között.

Harry kávézóasztal szögletes

22 500 Ft
Alakítsd ki a szobád saját, egyedi stílusát a téglalap alakhoz hasonlító dohányzóasztallal, ahol egy plusz polc is vigyázhat a rendre.

Harry kávézóasztal ovális (S)

25 500 Ft
A nappaliban tartózkodásodat könnyíti meg a kényelmesen mozgatható asztal, hogy hamar elérd a számodra fontos dolgaidat.

Harry kávézóasztal ovális (M)

32 500 Ft
Az asztalt elhelyezheted a nappaliba és egyéb helyiségekbe, ahol fontos, hogy hamar kéznél legyenek a szükséges eszközeid.

Hansel konyhaasztal nyitható (M)

39 500 Ft
A nagyobb méretű konyhaasztalt könnyen szét tudod nyitni, hogy még többen elférjenek az asztal körül akár ünnepi, akár mindennapi ebédről legyen szó.

Hansel konyhaasztal nyitható (S)

32 500 Ft
A kis mérete ellenére nagyobbá alakíthatod, így a finom reggeli vagy a családi ebédek tálalása mellett akár az irodában is elférhettek a közös étkezéseknél.