Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Celeste előszobafal (XS) ívelt párban

39 500 Ft
Párban szebb az élet is, de igaz ez az ívelt előszobafalra és hozzáilleszkedő tükrös részre is. Egymás mellett káprázatosan mutatnak, hiszen így is álmodták meg.

Celeste előszobafal (XS) ívelt tükrös

24 500 Ft
Keskeny, ámde masszív tükör kisebb "kerettel", hogy az előszobádnak vagy adott helyiségnek színt is adjon pluszban a gyönyörű ívelt forma mellett.

Celeste előszobafal (XS) ívelt

17 500 Ft
Imádnivaló, keskeny ívelt formájú előszobafal, mint egy picike ékszerdoboz, csak éppen a kabátoknak. Gyönyörűen tisztán tartható így a fal is, hiszen főleg a bútorlaphoz ér hozzá a felakasztott ruhanemű.

Celeste előszobafal (L) tükrös

25 500 Ft
Akár több napszakban is ellenőrizheted a külsődet, hogy a megjelenésed mindig kifogástalan legyen és még az irodai vendégek kabátjai is elférhessenek, hiszen 5 akasztó is helyet foglal az előszobafalon.

Celeste előszobaszekrény szettben

44 500 Ft
Válaszd a szettet, ha a cipőket és a kabátokat is egy helyen szeretnéd tudni. Indulás előtt pedig még egy pillantást vethetsz a külsődre, hogy tökéletesen induljon a napod.

Sabrina sminkasztal (XL)

80 500 Ft
Apró, házi "tükörterem", ahol minden oldalt ellenőrizhetsz. A sminkasztal széles polcokkal és 2 külön fiókkal is rendelkezik, sőt a szék is jár hozzá.

Sabrina sminkasztal (L)

60 500 Ft
Nagyobb térben és helyen, a pipere dolgok is jobban elférhetnek. A tükör, a szék és a fiók is tartozéka a sminkasztalkának.

Sabrina sminkasztal (S)

48 500 Ft
Használd ki a szoba sarkát és szépülj a "saját világodban"! A fiók segíti a rendszerezést, a polcok megkönnyítik a tárolást és a szék kényelmet biztosít.