1–12 termék, összesen 21 db

Molly polc kockás fakkos

29 500 Ft

Ezzel a polccal elválaszthatod a teret, elhelyezheted a gyerekszobába a falhoz vagy elrendezheted benne a kis vászonfakkokat, hogy varázslatos legyen a szobád, irodád.

Aurora piramis virágállvány

29 500 Ft
A piramis alakú, lépcsőszerű virágtartóra több növényt (kb. 7 virágot) is el tudsz helyezni egyszerre, mely könnyebbé teheti a virágok locsolását.

Molly polc (S)

35 500 Ft
A Molly polcot továbbfejlesztettük és még magasabbá varázsoltuk, hogy még több helyed legyen a szükséges tárgyaidnak és még varázslatosabban mutasson a faladon a szobában, irodában.

Marina polc (S) fiókos

25 500 Ft
Az egyediség mindenek felett! Különleges polcod lesz a 3 polcos állvány, kis fiókkal a rendszerezéshez és színkombinációkkal az egyediségedhez.

Marina polc (S)

23 500 Ft
A 3 polcos állványra virágokon, különféle futó növényeken kívül akár könyveket, dekorációt vagy egyéb tárgyat is elhelyezhetsz attől függően, hogy melyik helyiségben használod.

Marina polc (XS) fiókos

23 500 Ft
A polcok rendben és kiemelve tartják a kedvenc dekor szobrodat, növényedet vagy a táskádat érkezés után az előszobában. A fiók pedig mindig kéznél van, amikor a legszükségesebb dolgokért nyúlsz.

Marina polc (XS)

19 500 Ft
A polc, amire rátehetsz virágokat, könyveket vagy éppen a kedvenc dekorációd. Lehet sima dísztárgy tartó vagy egyéb funkciójú állvány. Légy kreatív!

Sabrina sminkasztal (XL)

80 500 Ft
Apró, házi "tükörterem", ahol minden oldalt ellenőrizhetsz. A sminkasztal széles polcokkal és 2 külön fiókkal is rendelkezik, sőt a szék is jár hozzá.

Sabrina sminkasztal (L)

60 500 Ft
Nagyobb térben és helyen, a pipere dolgok is jobban elférhetnek. A tükör, a szék és a fiók is tartozéka a sminkasztalkának.

Sabrina sminkasztal (M)

50 500 Ft
Kis ékszerdoboz ez a sminkasztal, amit elhelyezhetsz sarokba, falhoz, a lényeg, hogy neked kényelmes legyen. Az asztalkát székkel együtt küldjük.

Sabrina sminkasztal (S)

48 500 Ft
Használd ki a szoba sarkát és szépülj a "saját világodban"! A fiók segíti a rendszerezést, a polcok megkönnyítik a tárolást és a szék kényelmet biztosít.

Harry kávézóasztal kör

23 500 Ft
Alacsony, kör alakú kis dohányzóasztal, amelyre azért lehet pakolni és dekorálni is tudod tetszés szerint, sőt görgőkkel mozgathatod a szobák között.