1–12 termék, összesen 13 db

Aurora piramis virágállvány

29 500 Ft
A piramis alakú, lépcsőszerű virágtartóra több növényt (kb. 7 virágot) is el tudsz helyezni egyszerre, mely könnyebbé teheti a virágok locsolását.

Marina polc (S) fiókos

25 500 Ft
Az egyediség mindenek felett! Különleges polcod lesz a 3 polcos állvány, kis fiókkal a rendszerezéshez és színkombinációkkal az egyediségedhez.

Marina polc (S)

23 500 Ft
A 3 polcos állványra virágokon, különféle futó növényeken kívül akár könyveket, dekorációt vagy egyéb tárgyat is elhelyezhetsz attől függően, hogy melyik helyiségben használod.

Marina polc (XS) fiókos

23 500 Ft
A polcok rendben és kiemelve tartják a kedvenc dekor szobrodat, növényedet vagy a táskádat érkezés után az előszobában. A fiók pedig mindig kéznél van, amikor a legszükségesebb dolgokért nyúlsz.

Marina polc (XS)

19 500 Ft
A polc, amire rátehetsz virágokat, könyveket vagy éppen a kedvenc dekorációd. Lehet sima dísztárgy tartó vagy egyéb funkciójú állvány. Légy kreatív!

Sabrina sminkasztal (XL)

80 500 Ft
Apró, házi "tükörterem", ahol minden oldalt ellenőrizhetsz. A sminkasztal széles polcokkal és 2 külön fiókkal is rendelkezik, sőt a szék is jár hozzá.

Sabrina sminkasztal (L)

60 500 Ft
Nagyobb térben és helyen, a pipere dolgok is jobban elférhetnek. A tükör, a szék és a fiók is tartozéka a sminkasztalkának.

Sabrina sminkasztal (M)

50 500 Ft
Kis ékszerdoboz ez a sminkasztal, amit elhelyezhetsz sarokba, falhoz, a lényeg, hogy neked kényelmes legyen. Az asztalkát székkel együtt küldjük.

Sabrina sminkasztal (S)

48 500 Ft
Használd ki a szoba sarkát és szépülj a "saját világodban"! A fiók segíti a rendszerezést, a polcok megkönnyítik a tárolást és a szék kényelmet biztosít.

Ariel virágtartó (XL)

32 500 Ft
A virágállványra kb. 15 virágot tudsz elhelyezni, de lehetsz kreatívabb. A kisebb lépcsőfokokon elférhetnek különféle, színpompás növények is egymás mellett, fölött.

Ariel virágtartó (L)

29 500 Ft
A virágtartóra kb. 11 virágot tudsz elhelyezni és akár a szélesebb kaspóval rendelkező növényeknek is helyet biztosíthatsz a szögletes formájú lapoknak, lépcsőknek köszönhetően.

Ariel virágtartó (M)

25 500 Ft
A virágtartóra több növényt (kb. 11 virágot) is el tudsz helyezni egyszerre, felfelé haladva, amelyeket kényelmesen fogsz tudni még locsolni, gondozni is.